DE Stijle, Want (nl) / The Greatest Show on Earth 

za 21 + zo 22 sep 
doorlopend van 14u tot 15u
doorlopend van 16u tot 17u30
6+

De allernieuwste en de allerlaatste voorstelling van De Stijle, Want…  In 2024 heeft het gezelschap 40 jaar de wereldse wegen bereisd en dat memorabele moment is meteen La Grande Finale. 
Nog één keer The GREATEST Show on Earth. Een sensatie die niet langer dan 57 seconden duurt, maar - wie de schelmenstreken van De Stijle, Want eerder heeft mogen beleven weet - een altijddurende herinnering oplevert. 

Circumstances (be)  / Exit

za 21 + zo 22 sep 
15u + 18u  
8+ / 55 min  

In deze circus- en dansvoorstelling bewegen vier artiesten zich doorheen een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren. Ze komen toe en vertrekken, verschijnen en verdwijnen. 
Ze houden elkaar in evenwicht en brengen elkaar uit balans. 
Ze flirten met risico’s en houden het publiek op het puntje van hun stoel. 

“Solo, met twee en uiteindelijk met zijn vieren voeren ze er verbluffende, gevaarlijk ogende acrobatische toeren op uit. De Vlaamse choreograaf Piet Van Dycke vroeg dan ook vier dansers met een circus-achtergrond voor deze voorstelling. Hun dubbele talent maakt ‘EXIT’ tot een opwindend uur fysieke krachtpatserij.”**** NRC Handelsblad 

Concept en choreografie: Piet Van Dycke; Performers: Christopher Mc Auley, Luuk Brantjes, Samuel Rhyner en William Blenkin;  Installatie: Arjan Kruidhof en Arjen Schoneveld