plusticket

Met het Plusticket schenk je een kaartje voor een voorstelling aan een organisatie die zich inzet voor personen in kwetsbare situaties.

Niet iedereen heeft de nodige financiële ruimte voor een Spilbezoek. Voor sommige mensen is een theater- of concertbezoek niet haalbaar. Bovendien is de drempel om in een cultuurhuis binnen te stappen vaak groot. Wat niet betekent dat een avond in De Spil geen welkome verpozing kan zijn. Daarom werkt De Spil samen met sociale organisaties die zich inzetten voor mensen in kwetsbare situaties.  Deze organisatie kiest dan een voorstelling uit om met haar leden in groep bij te wonen.

Voor € 7 koop je een Plusticket, waarmee je een theater- of concertbezoek schenkt aan een lid van onder meer het Lokaal Opvanginitiatief, Bruggen Slaan RSL, Onze Kinderen, ’t Hope, de Nachtopvang, de Kom-af ...

Zo wil het Plusticket drempels verlagen en van De Spil -als warm huis-  een thuis maken voor iedereen.

Praktisch

Voeg bij je reservatie op www.despil.be een Plusticket toe aan je winkelmandje. De Spil bezorgt alle Plustickets aan de bovenvermelde organisaties voor een avondje uit in De Spil.