De mobiele acts bewegen zich tussen De Munt, de Noordstraat en de Ooststraat. Laat je door hen verrassen. Het enige wat we al prijsgeven: ze vertrekken allemaal op De Munt (behalve ‘De Periscoop’).


Instituut Voor Volkswarmte (be)  / De Periscoop 

za 21 + zo 22 sep 
in de Ooststraat doorlopend tussen 14u en 19u 

Exclusief voor de kerjeuzeneuzen, voyeurs, gluurders, peeping toms, nieuwsgierige aagjes, ... wandel mee met De Periscoop en bespied naar hartenlust wat er te beleven valt op 5 meter boven je hoofd in de winkelstraat.

Exoot  (nl)  / Scubabianchi

za 21 + zo 22 sep 
om 14u40 + 16u + 17u30 
30 min


Kijk uit voor deze omgetoverde autobianchi. De chauffeur durft je al eens te verrassen.

Teatro Pavana (NL) / Struzzi 

za 21 + zo 22 sep 
om 14u40 + 16u
40 min

Om deze prachtige struisvogelachtigen kun je moelijk heen. Ze mogen dan ook best trots zijn op hun mooie verenkleed. Hun berijders lijken wel vergroeid met deze sterke, elegante loopvogels, maar wie is nu de baas over wie?

Kartje Kilo (be)  / The Grass and the Furious

!! enkel op za 21 sep !!
om 14u + 15u20 + 
16u40 + 18u20
30 min

Ook in de tuning wereld slaat de crisis toe… Maar dat laten Brandon en Bradley niet aan hun hart komen. Een snelle sportwagen is helaas boven hun budget dus hebben ze de afgelopen maanden gesleuteld aan een alternatieve machine.

Le Théâtre de la Toupine (fr) / Boule De Neige

!! enkel op zo 22 sep !!
om 15u20 + 17u
30 min

Met Boule De Neige zweven de Alpen voor je ogen voorbij. Dit mobiel rariteitenkabinet brengt de hele bergwereld tot leven: Alpenhoorn, fonduestel, Sint-Bernard, Heidi, krukken, skilift, ...