De Spil

PLUSTICKETSWat is een Plusticket? Met het plusticket schenkt ons publiek een kaartje voor een voorstelling aan een organisatie die zich inzet voor personen in kwetsbare situaties.

Een plusticket wordt dus door het Spilpubliek geschonken (en betaald*) en De Spil legt het resterende bedrag bij. Het zijn dus ook letterlijk waardevolle kaartjes.

*wanneer een Spilbezoeker een ticket koopt voor een voorstelling, kan er bij het afrekenen vrijblijvend gekozen worden om een plusticket aan het winkelmandje toe te voegen, ter waarde van 8 euro.

Voor wie? De Spil werkt samen met sociale organisaties uit regio Roeselare die zich inzetten voor mensen in kwetsbare situaties. Deze organisatie kiest dan een voorstelling uit om met haar leden bij te wonen.

De sociale organisatie kan ervoor kiezen een voorstelling in groep bij te wonen of kan op persoonlijke vraag van gezinnen of personen ook plustickets aanvragen aan De Spil.

2 keer per seizoen kunnen personen verbonden aan een organisatie gebruik maken van de plustickets.  We vragen organisaties dit naar eer en geweten te beheren.

Interesse als sociale organisatie? Vragen of je hiervoor in aanmerking komt? Stuur gerust een mail naar margriet.huyghe@despil.be.