familievoorstellingen


De Spil organiseert familievoorstellingen voor alle leeftijden.
Check de leeftijdscategorie bij elke vertoning om te ontdekken of die geschikt is voor jouw kid(s)! 


stuutjes en cinema


Leuke familiefilms, een ontbijtje en workshops op zon- en vakantiedagen.
Familiefilms op maat van verschillende leeftijden, een leuke sfeer, boterhammen met choco (of ander lekkers), een kopje koffie voor de (groot)ouders, doe-workshops voor klein en groot…: dat is Stuutjes & Cinema.

hagelslag


Elke herfstvakantie is er hagelslag! Een familiefestival boordevol voorstellingen, films, workshops en nog veel meer. Alle info verschijnt een maand vooraf in een folder en op de website.

leuke extra’s

Wist je dat je voor en na elke familievoorstelling leuke extra’s kan beleven in De Spil?
Van doe-opdrachtjes, kleurplaten, leeshoekjes tot open workshops. Elk bezoekje aan De Spil is er een vol verrassingen.

speelruimte en crealab

Nieuw is de speelhoek in het ‘kunstlicht’. Dit is de ruimte op de rechterkant als je de centrale hal binnenkomt. Kom gerust eens binnenpiepen.

verjaardag vieren in De Spil?

Bij de stuutjes en cinemafilms kan je een verjaardagstafel reserveren voor een verjaardagsfeestje. De ontbijttafel wordt feestelijk versierd en de jarige krijgt een gratis filmticket.
Interesse? mail naar margriet.huyghe@despil.be voor meer info.

handig!

We hebben kussentjes en verhoogzitjes om de kinderen hoger te laten zitten op onze stoelen. Deze staan aan de inkom van de zaal. Neem gerust eentje mee. En het is fijn als je deze na de voorstelling terug op de kar legt.

Ververstafel; Bij de damestoiletten op het gelijkvloers (ja daar zijn de papa’s ook welkom) vind je een uitklapbare ververstafel.

Heb je nog iets nodig? Een microgolf om een flesje op te warmen? … vraag het gerust aan de balie. We helpen je zeker verder.

teaterkafee

In het teaterkafee kan je bij familievoorstellingen smullen van hun heerlijke pannenkoeken op grootmoeders wijze, huisgemaakt gebak, wafels, huisgemaakte limonades en sappen.

Ga je lunchen in het teaterkafee? Vraag dan zeker even wat ze voor de kinderen kunnen aanbieden. Kinderen ( tot 12 jaar ) kunnen bijna alle gerechten uit de kaart en dagschotel kiezen in aangepaste portie en prijs.

(voor)tuin van de spil

Nog even uitwaaien voor de voorstelling begint? Ga op ontdekking in onze voortuin. Aan een van de muren vind je (kleine) klimmuur.