De Spil

Theon Cross . Vieze Meisje . Azmari . Kunde . KAU . Jasmine Myra . Z*F*E*X . ALiA

zaterdag 25 mei 2024 - Site Noord - Désiré Mergaertstraat 15 - Roeselare
deuren open: 16u30

RSL Jazz biedt een kwalitatieve line-up aan die jazz naadloos combineert met andere genres en inspeelt op actuele muzikale trends. Een festival waar je Belgisch en internationaal talent in een vroeg stadium kan ontdekken. 
Er zijn twee podia: Een op de buitenkoer en een indoor in de loods. De bands spelen afwisselend op de podia. De festivaldag sluit af met een afterparty binnen in de loods.

Wie erbij was op een van de vorige edities, weet hoe uniek RSL Jazz is. Onweerstaanbaar dansbaar, en vooral een avontuurlijke ontdekkingstocht langs jazz, hiphop, impro en global sounds. Jazz dekt dus zeker de lading, maar stop dit muziekfestival beter niet in dat ene hokje.

Het liefst op onontgonnen terrein, want nieuwe locaties en artiesten ontdekken, verruimt de blik. Nu is Site Noord nog een pop-up skateplek, maar binnenkort wordt ze de playground voor RSL Jazz ’24, de zevende editie ondertussen. (Inter)nationale muzikanten, onbekende parels en jong talent krijgen er een podium, maar vooral een enthousiast en nieuwsgierig publiek.
Of het nu binnen is of buiten, ook off stage valt er veel te beleven.

Opnieuw bundelen De Spil, Gent Jazz en een opgefriste ‘Jazz Kop’ de krachten, met de steun van de Stad Roeselare, zodat RSL Jazz terug een funky feestje wordt.

tickets
vvk € 26 /  vrijetijdspas Roeselare vvk € 13
add € 30 / vrijetijdspas Roeselare add € 15  
-12 jaar gratis / -26 jaar € 22


tickets in voorverkoop: online / telefonisch 051 265 700 / via De Spil

via www.visitroeselare.be vind je nog meer vrijetijdsaanbod in Roeselare