De Spil

Roodhapje

FroeFroe
1ste + 2de + 3de + 4de leerjaar
do 25 mei 2023 - vr 26 mei 2023
do 25 mei 2023
-
vr 26 mei 2023

Roodkapje is deze week bij haar mama. Moeder vraagt haar een klusje te doen. Grootmoeder is een beetje ziek en 99 jaar. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje gaat haar pannenkoeken en wijn brengen. Het is een hele trip door het grote bos naar Grootmoeder. Gelukkig is Roodkapje niet bang, ze houdt van dieren, vooral van Eekhoorns, Konijntjes en iets minder van Grote Boze Wolven. En wil het toeval nu dat ze juist die tegenkomt vandaag. 

Figurentheater FroeFroe brengt met 'Roodhapje' een heel leuke, heerlijk geflipte, super spannende muziektheaterversie van het zo bekende sprookje. Zoals steeds bij FroeFroe is het theater met kwinkslagen met veel vrolijkheid.

do 25 mai 13u40: 1ste + 2de leerjaar

vr 26 mei 10u: 3de + 4de leerjaar

vr 26 mei 13u30: 1ste + 2de + 3de + 4de leerjaar

 

Lesmap

credits

Regie: Marc Maillard - Tekst: Jan Maillard - Met Marianne Loots, Thais Scholiers, Danaé Bosmans van Annelore Stubbe en Gert Jochems als acteur - Zangers - Live muziek van Nelle Bogaerts (Lili Grace) en Hanne Torfs (Fortress, Nunki, Scool is Cool ) - Poppen en kostuums: Jan Maillard, Ina Peeters, Patrick Maillard en vooral Astrid Michaelis - Decor: Gert Dupont, Jo Heijens, Marc Maillard en vooral Janneke Hertoghs.