De Spil
Victor Pattyn

Maatwerk concert

Robbing Millions + support: JAKOMO
annulatie
za 6 mei 2023 20:00 - 22:15
za 6 mei 2023
20:00 - 22:15
  • za 6 mei 2023
    20:00 - 22:15
    Trax, Roeselare
    concertzaal - Traxweg 1- Roeselare

Dit concert is geannuleerd.


Robbing Millions, de band rond de Brusselse muzikant Lucien Fraipont, brengt op 28 april 2023 zijn derde plaat ‘Rêve Party’ uit. 

Vorig album 'Holidays Inside' (**** Focus Knack / **** Nieuwsblad) was een 18 nummers tellende showreel van Robbing Millions’ unieke muzikale stijl, en een ware uitbarsting van ideeën. Het was bovendien de eerste release op MGMT Records, het label waarmee Andrew VanWyngarden en Ben Goldwasser van MGMT tot dan alleen hun eigen muziek uitbrachten. 
Na het Californische avontuur wordt het nieuwe album van Robbing Millions beknopter en catchier, maar nog steeds even kleurrijk en inventief als wat we van de band gewend zijn, met inspiratie uit Fraiponts liefde voor surreële indie pop, psychedelic rock en jazz.

De single ‘Elastics’ is alvast een eerste voorsmaakje van de plaat en een staaltje futuristische electropop met een jaren ’80-vibe én inbreng van Mattias De Craene (Nordmann). 

VOORPROGRAMMA: JAKOMO

JAKOMO is een Brusselse band die hun turbulente twintigerjaren omzet in een sound die ze zelf tot suave rock doopten: een eclectische mix van catchy melodieën, alternatieve hooks en groove ritmes. Met hun recente debuutplaat ‘Lobby’ (**** Dansende Beren **** writteninmusic) onder de arm en al 2 uitverkochte releaseconcerten in de AB in maart, staat het trio klaar om zijn veroveringstocht verder te zetten.

artikel in Humo

artikel in Focus Knack