De Spil
Jona Harnischmacher

Be Kind

Emilie Weisse Circustheater
voor baby’s (6 - 18 maanden) en hun (groot)ouders
zo 29 okt 2023
zo 29 okt 2023

Wonderlijke circusbeleving

In deze vloeiende voorstelling van geluid, kleur en beweging nemen twee circusartiesten je mee op een zintuiglijke reis. Van het gezang van vroege vogels tot lichtgevende jongleerkegels in de schemering, de voorstelling volgt het ritme van de dag. Het pop-up decor komt langzaam tot leven. Er is altijd wel iets dat rammelt, verschijnt, kraakt, rolt of zweeft.  

Er ontstaat een speelse dialoog tussen de artiesten en hun jonge publiek. Door deze spontane interacties is elke voorstelling net iets anders. Na de voorstelling mogen de baby's in, uit, langs en door het decor kruipen om de bijzondere materialen van dichtbij te verkennen.  

Er zijn alleen tickets te reserveren voor de baby's (6 tot 18 maanden) en hun (groot)ouder(s).

Voor oudere broers en zussen zijn er andere activiteiten tijdens Hagelslag en is er gratis kinderopvang tijdens de voorstelling. Meer info vind je op deze website in de aanloop naar Hagelslag festival. *Per aanwezig kindje moet er minstens 1 volwassene begeleider zijn.
- Kom je als enige volwassene met een kindje? Dan reserveer je 1 keer een ticket voor baby met 1 (groot)ouder of begeleider: € 13

- Wil je met twee kindjes de voorstelling bijwonen? Dan reserveer je 2 keer een ticket voor baby met 1 (groot)ouder of begeleider: € 13 (x2)

Wil je graag met beide ouders (of twee begeleiders) en 1 kindje de voorstelling bijwonen? Dan reserveer je 1 keer een ticket voor baby met 2 (groot)ouders of  begeleiders: € 18

credits

Concept en regie: Emilie Weisse - Artiesten: Joris de Jong en Jorga Lok - Decor en boek: Rianne van 
Duin - Lichtontwerp: Wouter Moscou - Kostuums: Heidi de Raad - Wetenschappelijk advies: Sabine Hunnius, Baby & Child Research Centre in Nijmegen - Coproducties: TENT huis voor hedendaags circus, 2Turvenhoog festival Mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Mingler Scholarship 2022 & Prins Bernhard Cultuurfonds Bij het maken van deze productie liet Emilie Weisse zich adviseren door Sabine Hunnius van het Baby & Child Onderzoekscentrum te Nijmegen. Voor deze samenwerking tussen kunst en wetenschap ontvangen ze de Mingler Scholarship 2022.