De Spil
Katrien Orlans

Pascale Petralia & Nicky Aerts
Festival Atalanta
za 9 mrt 2024 19:00 - 20:15
za 9 mrt 2024
19:00 - 20:15
  • za 9 mrt 2024
    19:00 - 20:15
    Villa Vandewalle, Roeselare
    Villa Vandewalle - Meensesteenweg 156 - Roeselare

De Roeselaarse Pascale Petralia reisde de wereld rond met voorstellingen die ze samen met Forced Entertainment, Gob Squad of Kate Macintosh maakte. Ze gaf jarenlang les aan STAP, waar ze leerlingen warm maakte en zelfs enkele klaarstoomde voor de prachtige theaterwereld. En toen overkwam haar iets wat haar wereld op losse schroeven zette. Het leidde haar naar nog een nieuw leven, dat van auteur.

Met ‘Ongehoord’ en ‘Ongezien’ schreef ze psychologische thrillers die lezen als een sneltrein. Dirk De Wachter liet optekenen “het kruipt onder je huid” en Joris Hessels had het over “een boek dat je oprecht niet weg kunt leggen. Zo vol vaart en kunde geschreven. Een straffe thriller die heel erg inwerkt in het hoofd van de lezer.” Dat kan tellen.

Samen met Klara-presentatrice Nicky Aerts heeft Pascale het over het auteurschap, het volgende boek dat eraan zit te komen, het autobiografische tintje in haar werk, haar avonturen in de internationale theaterwereld. Een ongedwongen gesprek tussen twee sterke vrouwen die een inkijk geven in hun wereld.

beperkt aantal plaatsen