De Spil

Live Comedy presenteert

LEREN ONDERNEMEN met KAMAL KHARMACH
te gast
wo 29 mei 2024 20:00
wo 29 mei 2024
20:00
  • wo 29 mei 2024
    20:00
    De Spil, Roeselare
    schouwburg

Ben jij een ambitieuze ondernemer, een kleine zelfstandige of speel je met het idee om je eigen onderneming te starten? Dan is ‘Lerenondernemen met Kamal Kharmach’ dé lezing die je niet mag missen! Kamal Kharmach, bekend van het succesvolle programma ‘Andermans Zaken’, onthult de verborgen valkuilen van het ondernemerschap en biedt onmisbare inzichten voor iedereen die zijn zakelijke dromen wil waarmaken. 

Aan de hand van anekdotes en verhalen vertelt Kamal in deze bijna 2 uur durende keynote hoe bedrijven in het binnen-en buitenland met hun problemen zijn omgegaan en vooral wat je daar als (beginnende) ondernemer uit kan leren.

Kamal Kharmach is niet alleen een ervaren ondernemer, maar ook een boeiende spreker die complexe zakelijke concepten op een toegankelijke en vermakelijke manier presenteert. Zijn lezing is overgoten met een luchtige saus, vol interessante weetjes en praktische lessen die je direct kunt toepassen.  Mis deze unieke kans niet om je ondernemersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.  Koop je ticket voor ‘Lerenondernemen met Kamal Kharmach’ en zet een belangrijke stap richting het succes van jouw onderneming!

Live Comedy presenteert

Dit betreft een voorstelling in zaalhuur en niet georganiseerd door De Spil.