De Spil

De soundtrack van mijn leven

Willy Sommers
te gast
do 2 feb 2023 20:00
do 2 feb 2023
20:00
  • do 2 feb 2023
    20:00
    De Spil, Roeselare
    schouwburg

Of je nu jong, oud, fan ben van Nederlandstalige muziek of niet: iédereen kan meezing met “Zeven anjers, zeven rozen.” Vijftig jaar geleden, in 1971, leert Vlaanderen Willy De Gieter en zijn monster hit kennen. Het nummer zou zijn carrière én zijn leven veranderen.

Van een anonieme student ging het naar bekende poster boy en geliefd tieneridool. Anno 2021 – exact vijftig jaar later - is Willy Sommers niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz – als zanger, presentator én entertainer en een absoluut icoon.

Speciaal voor die verjaardag bundelde de koning van het Vlaamse lied zijn leven in een biografie én lanceert hij tegelijkertijd een bijhorende album.

Twaalf hoofdstukken. Twaalf nieuwe songs. Het boek en het album ‘De soundtrack van mijn leven’ Willy Sommers: “Vijftig jaar nadat ik mijn eerste stappen op het podium zette, voel ik mij nog steeds die energieke jongen van 18. Al heb ik intussen natuurlijk wel wat kilometers op de teller. Genoeg alleszins om alles in een biografie te gieten en terug te blikken op alle memorabele momenten.”