De Spil

Permit, oh permit my soul to rebel

Aline Breucker & Quintijn Ketels / Side-Show
​prikkelarm circus / vanaf 6 jaar
zo 15 okt 2023
zo 15 okt 2023

Voor iedereen die houdt van bijzondere en unieke voorstellingen.
In het bijzonder geschikt voor wie een prikkelarme voorstelling wil bijwonen, maar uiterst geschikt voor iedereen die houdt van leuke circusvoorstellingen.


In deze circusvoorstelling bieden we nul komma nul verrassing, bijna geen prikkels en is de spanning echt ver te zoeken. Ja … maar is het dan nog wel circus? Neem plaats op, onder of in één van de honderden kussens op scène en kom het zelf zien. In een spel van aankondigen en uitvoeren van circusnummers gaan de artiesten op zoek naar het spectaculaire in het alledaagse en het alledaagse in het spectaculaire.    
                       
‘Permit, oh permit my soul to rebel’ is een relaxed performance. Dat betekent dat de voorstelling vanaf het begin gecreëerd werd met als doel toegankelijk te zijn voor mensen die een meer ontspannen omgeving nodig hebben om naar het theater of circus te gaan. De codes van het theater, zoals de norm om stil te blijven zitten en gepast te reageren op wat er zich afspeelt, worden aangepast. De voorstelling vermijdt ook sterke en plotse prikkels zoals stroboscopen en luide geluiden. Het publiek kan en mag ook vrij bewegen.  

credits

Concept en regie: Aline Breucker & Quintijn Ketels - Performers: Camille Paycha, Gianna Sutterlet, Philippe Droz, Elsa Bouchez, Patrick Pun, Ruben Mardulier, Majo Cázares - Scènografie en kostuums: Aline Breucker - Muziek: Maxime Steiner - Dramaturgie: Vincent Focquet - Bewegingsadvies: German Jauregui, Vera Tussing, Gaël Santisteva - Assistentie: kostuums Irma Morin - Stagiaire kostuums: Oanell Muzellec - Technische coördinatie en lichtontwerp: Michiel Soete - Technische assistentie en decor: Gert De Cooman - Productie assistente: Anouk Friedli - Techniekers: Korneel Moreaux, Lukas Vanhoutte - Fotografie: Jan Castermans  
  
Productie: Side-Show - coproductie: Kunstencentrum VIERNULVIER, CIRKLABO/30CC, Circuswerkplaats Dommelhof, Miramiro - Partners: GC De Kriekelaar, Plateforme 2 Pôles Cirque en Normandie / La Brèche à Cherbourg, De Grote Post, Théâtre Marni, Wolubilis, La Bellone, CENTQUATRE-PARIS, laGeste, SACD, Goethe Institut - Tax Shelter Financiering: uFund nv - Met de steun van: de Tax Shelter van Belgische Federale Overheid en de Vlaamse overheid