De Spil
Sara De Graeve

Kameleonie

Leue met Tine Embrechts & De Lusters
vanaf 6 jaar
zo 3 mrt 2024 15:00 - 16:00
zo 3 mrt 2024
15:00 - 16:00
  • zo 3 mrt 2024
    15:00 - 16:00
    De Spil, Roeselare
    schouwburg
  • leuke extra's voor kinderen voor en na de voorstelling

Leonie heeft een speciale ziekte. Ze noemt het Kameleonitis.  Ze leeft zich altijd zo hard in een verhaal in, dat ze even iemand anders wordt. Een reus zonder broek, een vredelievende draak, een schijtende flamingo … alles kan.  

Tine Embrechts leeft zich zo hard in, dat ze Leonie wordt. Ze speelt, zingt en swingt samen met haar band, de Lusters, dat het een lieve lust is om te zien en horen. Songs over een vliegende schildpad, een verliefde schilder, een zeepaard op een zebra … alles mag. 

De spannende en ontroerende verhalen van deze voorstelling schreef Dimitri Leue, geïnspireerd door de rijke collectie van het MAS (Antwerpen). Dit theatraal concert is een muzikale reis door tijd en ruimte. 

EXTRA: WIN TICKETS!

Check hier de Leoniedans! Dans deze na, maak er een leuk filmpje van en stuur het ons door.*

Mail jouw filmpje of de online link naar info@despil.be of plaats het op instagram of facebook en tag De Spil cultuurcentrum en wie weet win je kaartjes.

>>> hier vind je meer info over de wedstrijd

credits

Kameleonie: Tine Embrechts - De muzikale verkleurmannetjies: Antoon Offeciers, Ken Pichal, Samuel Vekeman, Semele Uyttenbroeck - Tekst en regie: Dimitri Leue - Beelden: Alain Verster,  Diego Franssens - Kostuums: Dimitri Leue - Licht en geluid: Sonista, Stef Appelen - Productie: Leue VZW en Koortzz 

Met dank aan CC De Klap Deurne - Gerealiseerd met steun van Taxshelter van de Vlaamse Overheid, Het MAS, Stad Antwerpen, Flanders Tax Shelter. 

Gerealiseerd met de steun van taxshelter van de Vlaamse Overheid en CC Binder Puurs-Sint-Amands