De Spil
Jelle Vermeersch

STABIEL.

Steven Mahieu
za 9 mrt 2024 20:00 - 21:20
za 9 mrt 2024
20:00 - 21:20
  • za 9 mrt 2024
    20:00 - 21:20
    De Spil, Roeselare
    schouwburg

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen en lovende recensies. Spelen in De Spil is zo goed als een thuismatch voor hem. Mahieu ging met zijn vorige vier shows in première in De Spil. Telkens kwam hij het seizoen daarop nog eens terug omdat onze kleine zaal  in een mum van tijd was uitverkocht. 

Het is méér dan tijd dat hij het grote podium van onze Schouwburg betreedt.  We kijken reikhalzend uit naar zijn vijfde show waarin hij ongetwijfeld met zijn  typerende energieke stijl dagelijkse thema’s hilarisch fileert.
Sinds kort heeft Mahieu ook het plezier van acteren mogen proeven. Hij is  vooral bekend als buurman Arne in de tv-serie ‘Chantal’. Daarnaast kon je hem ook zien in ‘Nonkels’, ‘Doe Zo Voort’ en ‘Onder Vuur’. 

Mahieu brengt in zijn voorprogramma Karim Shatla mee!

Vorig jaar dook Karim Shatla als uit het niets op en zwierf al heel wat podia af. Deze comedian met onverdoezelbaar West - Vlaams accent neemt je vanaf het eerste woord mee in zijn absurde manier van denken. Pijnlijk herkenbaar, niet bang om zijn set te doorspekken met zelfspot, maar met een ongeëvenaard enthousiasme neemt hij het publiek onder de arm"