De Spil

Wat Doe Ik Hier?

Els de Schepper
Uitgesteld wegens ziekte
vr 7 jun 2024 20:00 - 21:30
vr 7 jun 2024
20:00 - 21:30
  • vr 7 jun 2024
    20:00 - 21:30
    De Spil, Roeselare
    schouwburg

Uitgesteld wegens ziekte / nieuwe datum zaterdag 30 november 2024 (!)

Els De Schepper kreeg minder goed nieuws te horen betreffende haar gezondheid. Els moet op doktersbevel een aantal maanden platte rust nemen. Daarom werd beslist om de tournee met haar nieuwe voorstelling “Wat Doe Ik Hier?” uit te stellen, zodat ze zich kan focussen op haar gezondheid.

De voorstelling wordt verplaatst naar 2024. Tickethouders behouden hun ticket voor de nieuwe datum, tenzij ze een terugbetaling wensen. Alle tickethouders ontvangen een mail met informatie.

Tickets voor zaterdag 30 november 2024 zijn hier te koop.

Els de Schepper brengt iets anders dan anders: een hilarische “Talkshow on Tour” over de zin én onzin van het leven, met elke avond een andere unieke centrale gast. We hebben nog geen idee wie ze zal uitnodigen in De Spil. Het kan een BV, wetenschapper, topsporter, kunstenaar, religieuze leider, schrijver, activist, journalist … zijn.  

Samen met haar sidekick Stef Boers loodst de Schepper het publiek én haar centrale gast door sketches, liedjes, quizjes en uitdagingen met als doel de ultieme vraag te beantwoorden: “Wat doe ik hier?” 
Waar ben ik eigenlijk mee bezig op deze wereld, in dit leven, in dit lijf? En hoe zorg ik dat het de moeite blijft? Uiteraard zullen Tante Rita, Nonkel Richard, Sonja én Klein Elske zich op hun eigengereide wijze mengen in de gesprekken.  

'Wat doe ik hier?' is een mix van Monty Python / 'De Ideale Wereld' met Oprah Winfrey / Arjen Lubach en een vleugje 'Zomergasten'.