De Spil

Maatwerk concerts

Lokale Helden
zo 28 apr 2024 15:00 - 19:45
zo 28 apr 2024
15:00 - 19:45
  • zo 28 apr 2024
    15:00 - 19:45
    Trax, Roeselare
    concertzaal - Traxweg 1- Roeselare

Maatwerk concerts zet op zondag 28 april Lokale Helden in the picture. 
Als concertlabel dat zich richt op te ontdekken artiesten, presenteren we die dag een gevarieerde line-up van veelbelovende bands uit Roeselare.

 

MAJÉ
Deze 26-jarige getalenteerde singer-songwriter is geboren en getogen in Roeselare. Ze begon op 10-jarige leeftijd met pianoles en experimenteerde met eigen nummers. Tijdens de coronalockdown bracht ze haar debuutsingle ‘Loud & Proud’ uit, die meteen de weg naar Studio Brussel vond dankzij de steun van Blck Mamba. Onlangs was ze te zien in het VTM-programma Starstruck, nu werkt ze aan haar eerste album en gloednieuwe liveshow. 

QUEEN GOLEM
Vierkoppige metalbende die al sinds 2019 aan de weg aan het timmeren is. Na flinke wijzigingen in de line-up komen ze hun kersverse frontman Yarno Lammens voorstellen, de rest van de groep bestaat uit Glenn D’hondt (bas), Jonas Vandewalle (gitaar) en Siebe Vanderheere (drum). Kom het nieuwe hoofdstuk van Queen Golem ondergaan tijdens Lokale Helden!

TKAF
Een instrumentaal trio dat zich niet in een genrehoekje laat duwen. Ze zwieren van melancholisch naar funky en explosief, van jazz en funk naar hiphop en soul. Een groovende bende bestaande uit Freek Quartier (keyboard), Arne Caron (bas) en Kasper Quartier (drums). 

DUVVE
DUVVE is een 18-jarige artiest met een straf talent voor muziekproductie en creatie. Hij ontwikkelde op jonge leeftijd een diepe passie voor muziek, waarbij hij zijn eigen beats creëerde. Met zijn debuutalbum “Zukke Twuk” (2023) koos hij resoluut voor rap in zijn moedertaal. Hij geraakte al in de voorrondes van Sound Track en Humo’s Rock Rally.