De Spil
Kurt Van der Elst

Wie niet weg is, is gezien

Johnny MUS
2de + 3de kleuter / 1ste + 2de leerjaar
di 22 apr 2025 - do 24 apr 2025
di 22 apr 2025
-
do 24 apr 2025

Drie totaal verschillende figuren zijn al heel lang onderweg. Ze leven samen op een piepkleine plek, in een geknutselde kar die hen van hier naar daar en verder heeft gebracht. Daarbuiten is het spannend, misschien zelfs gevaarlijk. Dus blijven ze liefst in hun kar, dicht bij elkaar. 
Vanuit hun kleine wereldje vertellen een actrice, een acrojongleur en een drummer over hun avonturen. Terwijl de ene de gekste dingen in de lucht gooit en vangt, trommelt de andere op alles wat los en vast zit. 
Jij mag even binnengluren in het leven van deze bijzondere reisgenoten. Soms zie je zelfs meer dan de spelers zelf, wat voor dolkomische toestanden zorgt. 
Wie niet weg is, is gezien! is een speelse en energieke voorstelling die gegarandeerd thuis nog een staartje krijgt. 

credits

Concept: Mieke Laureys - Van en met: Tijl Piryns, Raff Pringuet en Mieke Laureys - Compositie en live muziek: Tijl Piryns - Coach en eindregie: Randi De Vlieghe - Kostuums: Koen Onghena - Productie: Johnny MUS in  coproductie met Het Laatste Bedrijf - Techniek: Janneke Donkersloot 
Deze productie komt tot stand met steun van de Vlaamse overheid, met residentiesteun van c o r s o, met steun van de Tax shelter regeling van de federale overheid, en de ondersteuning van Gallop Tax Shelter