fotofever

editie 2022


programmafolder (in pdf)

De Tuin der Lusten is een vat vol verrassingen. Jaar na jaar pakt dit sociaal-artistiek festival uit met een verfrissend concept. Op het kruispunt tussen welzijn en cultuur lieten kunstenaars en deelnemers zich inspireren door ‘Paradise Lost’. Over het paradijs, de hel en alles daartussen. Is het allemaal naar de wuppe? Of is er nog een overvloed aan hoop?

De nieuwe creaties zijn divers, van speelinstallaties tot uitdagend openluchttheater, van textielkunst tot vreemde creaturen, van zeepbellen tot soundscapes. Mocht het je allemaal te veel worden, geen zorgen, ons terras vangt je met open armen op…

Deze editie splitst de programmatie zich in twee weekends en twee locaties. Het feest vindt plaats in het Noordhof op zaterdag 17 en zondag 18* september en zet zich verder door naar het Krommebeekbos op zaterdag 24 en zondag 25 september.

*Daarbovenop is zondag 18 september autovrije zondag en organiseert Stad Roeselare in het stadscentrum de Rodenbachfeesten. Op verschillende plekken in de stad valt er dus nog meer te beleven.
Ontdek onder meer het festival ‘Stroom’, ook een organisatie van De Spil op de Grote Markt, het Polenplein en het Klein Seminarie. 

twee weekends, twee locaties


NOORDHOF zaterdag 17 + zondag 18* september tijdens de Rodenbachfeesten
Het Noordhof ligt tussen de Noordstraat en Kattenstraat in Roeselare.

*op zaterdag 18 september is het autovrije zondag! Kom te voet, met de fiets of step naar Noordhof. Bereikbare parkings zijn De Munt en de Wallenparking.

KROMMEBEEKBOS zaterdag 24 + zondag 25 september 
grasplein ter hoogte van de Kardinaal Cardijnlaan
Het festival is gratis en iedereen is welkom, behalve...auto's.
Om parkeeroverlast te vermijden in de wijk raden we iedereen aan om met alles - behalve de wagen - naar het festival te komen! We voorzien fietsenparking op het terrein zelf. Hang je vast aan de wagen dan
kan je die kwijt in de Beversesteenweg en neem je het bospad richting het
festivalterrein (+-800m). Voor personen die minder mobiel zijn voorzien we parkeerplaatsen in de Kardinaal Cardijnlaan op 100m van het festivalterrein. 

www.google.com/maps/Krommebeekbos

food & drinks op de Tuin der Lusten


zaterdag 17 + zondag 18 september NOORHDHOF

OXFAM
Oxfam schenkt heerlijks in jouw glas, eerlijk en heerlijk. Er is trouwens gratis water, koffie en thee. Voor niets gaat de zon op… behalve als we de keuze hebben.

Glace Gatée
ijsjes en wafels! Suikers zijn nodig voor een goede communicatie van het immuunsysteem, lichaamscellen en het microbioom. Eet dus gerust nog een ijsje.

Barlaban
De befaamde rumbar is back in town. Als nieuwe kapitein aan het roer giet Frederik de lekkerste cocktails en special drinks in jouw glas.

Martha Rojas
Martha maakt lekkers voor je klaar. Wereldkeuken die ongetwijfeld jouw honger kan stillen.

Hummus The Original
Gezond, lekker, lokaal, origineel en vernieuwend. Dat zijn de ingrediënten waar 'Hummus' mee aan de slag gaat. Verleidelijk? Zeker weten!  


zaterdag 24 + zondag 25 september KROMMEBEEKBOS

OXFAM
Oxfam schenkt heerlijks in jouw glas, eerlijk en heerlijk. Er is trouwens gratis water, koffie en thee. Voor niets gaat de zon op… behalve als we de keuze hebben.

Barlaban
De befaamde rumbar is back in town. Als nieuwe kapitein aan het roer giet Frederik de lekkerste cocktails en special drinks in jouw glas.

Coco
Een triporteur, zo weggeplukt uit de heuvels van Toscane in hartje Italië gevuld met onweerstaanbare kwaliteitsroomijs, maar ook hoogwaardige sorbets. Njom Njom!

EVA
Je kan de wereld veranderen met je vork. Eva zorgt voor een overheerlijk aanbod plantaardige voeding, ter vervanging van dierlijke. Zo dragen we bij tot een mens-, dier- en milieuvriendelijke samenleving. Maar goed, eigenlijk is het gewoon ook écht lekker.