De Spil

De Uitnodiging

Laura van Dolron
nieuwe datum
do 1 feb 2024 20:30 - 22:30
do 1 feb 2024
20:30 - 22:30
  • do 1 feb 2024
    20:30 - 22:30
    nieuwe datum
    De Spil, Roeselare
    de komedie

(update 12/10/2023) Uitgesteld! Wegens ziekte kan de voorstelling op 12/10/2023 niet doorgaan. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Ondertussen is de nieuwe datum gekend: donderdag 01/02/2024.  (Je ontvangt als tickethouder nieuwe tickets als je op de gewijzgide datum aanwezig kan zijn.)

​​Laura van Dolron is terug! Met een ode aan de liefde. Of beter, een ode aan haar nieuwe liefde. En aan alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen.  
​Over liefde na een scheiding. Over je hart openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. Soms hilarisch, soms hartverscheurend, meestal zeer herkenbaar. 

​Met haar bijzondere stand-up filosofie laat Laura het hart van elke kijker smelten. Nieuwsgierig onderzoekt ze de wereld via zichzelf en zichzelf via de wereld. Grote vragen maakt ze klein door ze op te breken en razendsnel flitst ze van diepere gedachtes naar grappige tot hilarische anekdotes. Zoals steeds genadeloos openhartig, zichzelf en de wereld relativerend. 
En minzaam glimlachend met een kopje thee in de hand. 

"Eigenlijk is deze vorm van theater niet geschikt voor sterren, hooguit voor hartjes. Vier in dit geval." **** de Volkskrant

Extra: Helende Ademcirkel met Laura van Dolron en Mark Kulsdom in het decor van de voorstelling.

van 17u tot 18u30 

Laura van Dolron en Mark Kulsdom zijn beiden ademcoach in de school van de verbonden ademhaling. Deze manier van ademen met een groep is een zachte maar krachtige manier om spiritueel, fysiek en emotioneel te reizen in je lichaam.
Om dingen los te laten die je niet meer dienen, om jezelf ruimte te geven... ademruimte. 

Kom en adem mee..

Koop HIER je ticket.

van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt, met haar helende, nuchtere woorden en haar positieve blik op de wereld.

***** NRC

credits

Concept en tekst: Laura van Dolron – Van en met: Laura van Dolron en Mark Kulsdom – Productie en licht: Maartje Simons