De Spil

Stuutjes en cinema

Elemental
vanaf 6 jaar
ma 30 okt 2023 09:30 - 11:03
ma 30 okt 2023
09:30 - 11:03

In Element City leven de verschillende elementen uit de natuur samen: aarde, water, vuur en lucht. Ember is een pittige en pientere jonge vuurvrouw die zich strikt houdt aan de algemene regel dat je elementen niet kan mengen. Tot ze op een dag vriendschap sluit met Wade, een geestige en gemoedelijke waterjongen. Door hun vriendschap en avonturen worden haar ideeën over de wereld die ze bewonen flink op de proef  gesteld.

‘Elemental’ is de eerste Disney die sinds 2020 een bioscooprelease kreeg. En terecht. Wades waterpersonage en de constant brandende, vurige esthetiek van Ember leveren adembenemende beelden op die enkel op het grote doek volledig tot hun recht komen.

--- 

Spelen met eten toegelaten! / FLAVIE 
i.k.v. Week van de Smaak 

Kom je kijken naar ‘Stuutjes & Cinema’? Dan krijg je er een extra leuke workshop met Flavie bovenop. Flavie staat voor heerlijk huisgemaakt gebak en lekkere verwennerij. Tijdens deze workshop versieren de kinderen spelenderwijs een pannenkoek of gebakje.

Stuutjes en cinema
Regie
Peter Sohn
Cast
Met de stemmen van Ivana Noa, Noa Tambwe Kabati en William Boeva
Speelduur
93 min
Jaar
2022
Land
VS
Taal
Nederlands gesproken
  • Let op met kinderen tot 6 jaar

Ontbijt + workshop door Flavie-Cuisine vanaf 8u30 ikv Week van de Smaak - Film start om 9u30

“Meer dan eens is het jammer dat je in de bioscoop het beeld niet kunt bevriezen om alle achtergrond- details te bestuderen. Maar ook de inhoudelijke uitwerking van de wereld is verbluffend.” *** De Standaard